Image and 

video hosting by TinyPic
2011-08-27

Tips för att få fler besökare till din blogg

Tips för att få fler besökare till din blogg

När man skriver en blogg så vill man normalt att så många som möjligt ska hitta texterna och förhoppningsvis vilja följa med när nya blogginlägg skrivs. Det kan vara svårt att nå ut med sitt budskap då det finns så många bloggar, gär finns lite tips om hur du kan öka antalet besökare på din blogg.

Registrera din blogg hos oss och andra

Det första tipset är förstås att göra som de 1084 andra bloggarna som finns i topplistan och registrera din blogg här på Bloggrank så att du kan hittas av våra besökare och samtidigt börja klättra i listan. Det finns även andra topplistor som du kan registera dig hos vilket är en bra idé så att så många som möjligt ska hitta just din blogg. Din blogg kommer att klättra högre och högre upp i vår lista för ju fler besökare du har på din blogg. 

Besök och kommentera andra bloggar du tycker om

Ett annat tips är att hitta andra bloggar som du tycker är bra och som skriver om intressanta saker som även handlar om liknande som det du skriver om. Lämna kommentarer som tillför den andra personens blogg någon intressant vinkel så kommer folk som tycker att din kommentar var bra också att följa länken till din blogg som du skrivit in när du kommenterat ett annat blogginlägg. Det hör förstås till god ton att inte skriva nedsättande om andra personers bloggar, har du inget bra att säga om ett blogginlägg så kommentera det inte om det inte är motiverat. 

Att skriva återkommande

För att folk ska komma åter är det absolut viktigaste att du med jämna mellanrum uppdaterar bloggen med nytt och fräscht innehåll. Det behöver inte nödvändigtvis vara varje dag men det kan vara idé att du redan från början bestämmer att du ska komma med nytt innehåll med jämna mellanrum eller tydligt förklara för dina bloggläsare att du i framtiden inte kommer att göra nya inlägg lika ofta som förut. I annat fall kan det finnas läsare som väljer en annan blogg att läsa. 

Att beröra de som läser

Det kan naturligtvis variera men oftast vill de som läser en blogg helst läsa om något som berör dem . Man måste inte ha en väldigt spännande liv för att folk ska tycka att man är intressant utan det viktigaste är att man är ärlig mot sina läsare och att innehållet man skriver om inte förändras jättemycket hela tiden. Läsaren vill tro på det man läser och för att de ska komma tillbaka måste texterna på ett eller annat sätt beröra dem. Man behöver inte heller skriva som en nobelpristagare för att få besökare, det viktigaste är budskapet, att man verkligen vill berätta något som kommer ifrån kunskaper om särskilda saker eller insikter i livet utifrån hur man uppfattar det. 

Ge aldrig upp

Det sista tipset blir att aldrig ge upp , det kan ta tid innan besökarna börjar komma till din blogg men helt plötsligt så händer det, pluggen går ut och så har du massvis med läsare som vill veta mer om hur du tycker och känner!
_______________________
kopierat från BloggRank.se
Postat i Allmänt | Comment (1) kommentarer Trackbacks ()

1 personer har kommenterat Tips för att få fler besökare till din blogg

 1. Kajsa Nihlen-SKÅNES STÖRSTA BLOGG!
  10:50:48 den 2011-08-27
  SKÅNES STÖRSTA BLOGGERSKA!

  www.kajsanihlen.se  Hej :) Jag har en Tävling där du kan vinna en GOODIEBAG från ELF smink:)

  Det vore superkul om du var med, det är bara gå till inlägget här:)
  www http://kajsanihlen.se


<bloglovin bloglovin

Kategorier

5 Senaste posterna

Länkar

Arkiverat

Related Posts Plugin for 

WordPress, Blogger...